tiistai 14. toukokuuta 2013

¿Que tal?

Holaa, en oikein enään keksi jutun aihetta tänne blogiin.
Hmm, no töissä mua on kehuttu kovasti, keittiömestarikin sanoi että oon yksi parhaista harjoittelijoista mitä heillä on koskaan ollut, ja että puhun hyvin Espanjaa. Lämmitti mieltä kuulla kehuja, koska oon todellakin yrittäny parhaani.
Teen nykyään jo kaikki hommat omatoimisesti, ei tarvitse enää oikeastaan koskaan pyytää apua missään. Teen kaikkia samoja hommia kuin kaikki muutkin, paitsi otan tilauksia. En sitä haluaisikaan opiskella, koska täällä on sellainen kännykän kokoinen laite mihin suoraan pöydässä bongataan kaikki tilaukset. Ja se on arvatenkin espanjaksi joten sen jätän mielihyvin pois toimenkuvastani.

Eilen oli tosi hyvä ilma, varmaan lähemmäs 30 astetta lämmintä auringossa, eikä tuullut ollenkaan. No mentiin sitten läheiseen puistoon ottamaan aurinkoa, siinä hurahtikin 4 tuntia. Voitte varmasti arvata että muistutan TAAS rapua, juuri kun edellinen punaisuus helpotti. Tällä kertaa paloin kyllä varmasti 3 kertaa pahemmin. Ihoa kirvelee koko ajan, kaikki askareet on tuskaa. Ja mikä ironisinta, tällä kertaa vielä oli sitä aurinkorasvaakin, suojakertoimella 30. On se vain kumma miten tälläinen kalkkilaican kapteeni palaa auringossa vaikka mitä tekisi. Toivottavasti edes tämä punaisuus muuttuu ennen pitkää rusketukseksi, ettei turhaan tarvitse kärsiä..

17 päivää jäljellä, sen jälkeen kotiin! On kyllä ollut tosi mahtavaa tämä vaihtoaika, olen oppinut paljon uutta ja omaksunut espanjalaisten ripeän tavan toimia. Toisaalta kyllä kaipaan jo kotiinkin..

Terveisiä vain sinne Suomeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti