keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Buenos tardes!

Moooikka taas, en oo nyt hetkeen jaksanu päivittää tätä blogia, mutta ei kai ollut tarkoituskaan joka päivä kirjoittaa.
Maanantai oli siis vapaapäivä, kielikurssia lukuunottamatta. Kielikurssin jäleen sorruin hiukan shoppailemaan, ja valitettavasti vaatteet eivät täällä ole sen halvempia kuin Suomessakaan.
Loppu vapaapäivän käytin aikalailla ulkona istuskellen, yrittäen epätoivoisesti hiukan päivettyä, huonolla menestyksellä, sillä muistutan edelleen kalkkilaivan kapteenia.

Tiistaina menin hyvin levänneenä ja pirteänä töihin, ja työpäivä sujui samaan tapaan kuin ennenkin. Kysyin taas Nerealta onko työvuoro-asia selvinnyt, mutten edelleenkään saanut selkeää vastausta. Alkaa jo hävettää kysyä koko ajan samasta asiasta..
Myöhemmin illalla otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin lenkille. Olin käynyt kerran aikaisemmin, jolloin totesin juoksemisen olevan täällä hiukan rankempaa kuin mihin olen tottunut, koska täällä on jyrkkiä ylä -ja alamäkiä. Olen löytänyt hyvän paikan, missä pääsee juoksemaan tasaisella, joskin kotiin päästäkseen täytyy jaksaa vielä kiivetä takaisin ylös.

Tänään eli siis keskiviikkona oli taas normaali työvuoro. Jon (luulen hänen olevan pomo) on palannut lomalta, ja lisäksi on tullut yksi uusi työntekijä, Iziar. Molemmat vaikuttavat mukavilta, joskin kerkesin jo tottumaan Andreaan, Tamaraan ja Lunaan. He tekevät enään vuoroja silloin tällöin, ainakin työvuorolistan mukaan. Mutta eiköhän tästä ihan hyvä tule, kunhan taas tutustuu kunnolla uusiin ihmisiin. Hyvä puoli on se, että Iziar puhuu hyvää englantia.

Huomenna olisi sitten taas vuorossa hiukan pidempi työpäivä; aamulla kielikurssi, sen jälkeen lounasvuoro ja illalla vielä 4h iltavuoro..

Kirjoittelen taas kun kerkeän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti