maanantai 22. huhtikuuta 2013

Moikka


Juu en oo nyt oikein jaksanu kirjotella, kun ei ole tapahtunut mirään uutta tai mullistavaa. Mikä tarkoittaa siis sitä, että en ole vieläkään saanut luvattua toista vapaapäivää. Pikkuhiljaa täytyy varmaan luovuttaa ja hyväksyä se fakta, että joudun tekemään kuusi vuoroa viikossa.

Pääsin tekemään uutta hommaa töissä; vuoron lopuksi kaikki juoma -ja viinilasit pestään ja KIILLOTETAAN. Ihanaa.. Ja siinä sitten aina menee hetki että sen saa tehtyä, koska niitä kertyy huomattava määrä. Toivottavasti en ihan joka päivä joudu sitä tekemään. Olen ollut huomaavinani että he vuorottelevat kiillottamisessa, saa nähdä vaihtuuko vuoro enää, vai jääkö se minun hommaksi. Se on niin helppo laittaa harjoittelijan tehtäväksi kaikki ne ei niin kivat hommat. Mutta sellasta se on joka paikassa, ja sen kanssa täytyy elää.

Mitäs muuta; lauantain iltavuoron jälkeen tapasin muut Casco Viejossa. He olivat tutustuneet paikallisiin nuoriin, ja veivät meidät Indautxuun karaokebaariin. No saatatte arvata että kaikki biisit olivat Espanjaksi. Luulisin vähän samankaltaista kun suomalaiset laulavat kantapaikassaan J.Karjalaista ja Eppu Normaalia.. Emme siis viihtyneet kovin kauaa. 
Jatkoimme matkaa yhteen enemmän klubi tyyliseen paikkaan, nimeltään The Loft. Samanlaisia paikkoja on Helsinki täynnä, joten ei mitään ihmeellistä. Sisäänpääsymaksukin kipusi 10 euroon, mikä on sama kuin Suomessa keskimääräisesti. 

Kaikenkaikkiaan oli ihan kiva ilta, joskin aamulla oli lähtö töihin, minulla siis. Muut jäivät tyytyväisinä nukkumaan..

Eipä mulla nyt taida olla muuta raportoitavaa, tänään aion nauttia vapaapäivästä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti